ÄÄNET

Esitän sekä kokeilevaa että perinteistä world bluesia muun muassa huuliharpuilla, resonaattorikitaralla ja laulaen. Olen erityisen kiinnostunut huuliharpun ja slide-kitaran soveltamisesta uuteen vaihtoehtomusiikkiin. Opiskelen haltioituneena myös 1900-luvun alkupuolen bluestekniikoita, Lähi-idän perinnesoittimia ja arabialaista musiikkia.

Innostun myös erilaisista poikkitaiteellisista projekteista. Olen säestänyt muun muassa mykkäelokuvia, teatteria, tanssia, animaatiota, runoutta ja tuliveistostapahtumaa.

SIGI TOLO

Arabialaisvaikutteinen trio Sigi Tolo on perinteisen keikkailun lisäksi livesäestänyt muun muassa Paula Vesalan kirjoittamaa Afganistan-näytelmää, Valentin Vaalan Mustalaishurmaaja-mykkäelokuvaa sekä porilaista tuliveistostapahtumaa.

Sigi Tolon debyyttipitkäsoitto on kuunneltavissa ilmaiseksi BandCampissa ja ladattavissa vain 10 dollarin hintaan. Akustista arabiheviä, aavikkopsykedeliaa ja kuumeista tahtilajipornoa koko perheelle!

Sigi Tolon ensimmäinen EP-äänite Griot Blues Sessions on kunnianosoitus länsi-afrikkalaiselle griottimusiikille, bluesmiehille ja suomalaiselle melankolialle. Mali blues -vaikutteiset sessiot bändin perustamisvuodelta 2010 on kuultavissa kokonaisuudessaan tässä:

AURION CODEX

Aurion Codex: The Aural Manuscript on musiikillinen päiväkirjani, johon kanavoin itämaisvaikutteisia soolotuotoksiani, raakoja bluesdemoja, livevetoja ynnä muuta hauskaa. Huuliharpun ja kitaran lisäksi teen kokeiluja turkkilaisella bağlama sazilla, cümbüş-luutulla, arabialaisella syntetisaattorilla ja muilla erikoisemmilla soittimilla.

 

 


MUITA LEVYJÄ JA VIERAILUJA

Ataturk Band – LOVE DEATH PETROL VIKING (2012)
Ataturk Band – LOVE DEATH PETROL VIKING (2012)
Ataturk Band – Anatolia Beat (2010)
Ataturk Band – Anatolia Beat (2010)
Red Mouth
Red Mouth & Jantso Jokelin – Darkness Of My Mind/Soul Of A Man 7″ (limited edition vinyl, 2011)
Andres Roots: Roundabout (2010)
Andres Roots: Roundabout (2010)